CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

tisdag 15 maj 2012

VECKA 20 - 2012


MÅNDAG:

TISDAG:

Idag skall jag till dietisten. Jag känner mig besegrad. Allt detta ätande av godis, glass, kex m m har bidragit till att jag just idag väger 98,2 kg. Det är ju inte riktigt den typ av statistik jag är intresserad utav. Men men. Jag hoppas på att komma på bättre tankar snart!
Jag var ju i alla fall ute och promenerade i söndags (och måndags i förra veckan)... Bättre än inget.

Klockan är inte så mycket - bara 06:00. Jag har varit vaken sen klockan 05:00. Precis som i söndags kväll, när jag varit på toaletten och gjort stort A, blev jag sugen på att promenera. Det samma skall jag göra nu. Det är ju trots allt ljust ute, och det vill jag ta vara på, även om det regnar eller regnet hänger i luften. So here I go!

Jag kom just på att det kan ju vara en bra idé att promenera på Hisingen (dietisten håller till där...). Att få lite annat att titta på piggar upp... Så gör jag... Om jag åker dit så att jag har en  halvtimma att promenera på - så blir det nog bra!

...

Dietisten var väldigt förstående, när jag kom in fem minuter för sent. På något sätt gjorde jag så att jag hade svårt för att lämna hemmet i god tid innan och faktiskt få till en promenad.
Men summan av kardemumman var, att dietisten fick mig att inse att promenader är mer än promenader. De är faktiskt balanserare och sorterare, då man får tid för sig själv och sina tankar, och orkar med dagens strapatser på ett bättre sätt.

Jag vägde mig och vågen sade att jag gått upp ett halvt kilo sedan vi såg sist. Enligt hennes våg hamnade jag på 100,6 kg.
Jag var lite nedslagen redan innan jag åkte dit, då jag tänkte att jag faktiskt kunde ha gått ned 8 kilo på 8 veckor, istället för att stå stilla eller gå upp.
Men men. Dietisten menade att jag valt att pausa lite grand, och således hamnat på en platå.

Jag undrar dock över varför det skiljer sig så på läkarens och dietistens våg och min...
ONSDAG:

TORSDAG:

FREDAG:

Nu när tarmen är tömd, så här kl 07:00 en fredagmorgon, känner jag att jag skulle vilja gå ut och gå, innan jag skall till jobbet.
Skorna är i bilen, så antingen sticker jag iväg tidigare och promenerar på okänd mark, eller så går jag och hämtar dem och går här i Kortedala. Det spelar egentligen ingen roll... För promeneras ska det ju!

Jag vägde mig nyss, och min våg visade 97,7 kg, vilket ju är en förbättring mot tisdagens 98,5 kg. Bara det kan få mig på gott humör... Men så kom jag på en sak... Nu vägde jag mig i nattlinnet och i tisdags med kläderna på... Hah...
Well! That's life!

LÖRDAG:

SÖNDAG:


Vad har du lärt dig om dig själv den här veckan?

Resultat:

måndag:
tisdag:
onsdag:
torsdag:
fredag:
lördag:
söndag:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul att du vill säga något :-).